انجمن تخصصی رباتیک و الکترونیک

  1. sefidgar
  2. الکترونیک، رباتیک و کنترل
  3. یکشنبه, 11 فوریه 2018
  4.  اشتراک از طریق ایمیل
با سلام
بنده یه NODEMCU با مبدل CH340G از سایت خریداری کردم. به هیچ وجه اتصال پیدا نمیکنه به کامپیوتر و توی deviceManager اصلا توی قسمت port نشونش نمیده. کابل های مختلف و درایورهای مختلف و حتی کامپیوترهای مختلف رو تست کردم و جواب نگرفتم!
مرجع‌ها
  1. http://thecaferobot.com/store/nodemcu-lua-serial-wifi-module-esp8266
saeed پاسخ پذیرفته شده
سلام
اگر چیپ ch داغ هم میشه ، مشکل از تغذیه بورد هست . احتمالا به هم وصل شدن + و - . لحیم کاری بورد رو چک کنید
کامنت ها
سلام مهندس
نه هیچی گرم نمیشه. وقتی وصلش میکنم یه LED آبی چشمک میزنه فقط. من دیروز رفتم یه مغازه که عین اینو داشت. اونم مال خودشو زد به سیستمش اونم نمیشناخت!
کلن انگار مشکل دارن سری LoLin!
  1. sefidgar
  2. 7 ماه قبل
سلام مهندس
نه هیچی گرم نمیشه. وقتی وصلش میکنم یه LED آبی چشمک میزنه فقط. من دیروز رفتم یه مغازه که عین اینو داشت. اونم مال خودشو زد به سیستمش اونم نمیشناخت!
کلن انگار مشکل دارن سری LoLin!
  1. sefidgar
  2. 7 ماه قبل
هنوز کامنتی ارسال نشده است
hajimahdi پاسخ پذیرفته شده
با سلام

برای حل این مشکل باید درایور های NodeMCU CH340G را در ویندوز یا لینوکس خود نصب کنید.

با جستجوی NodeMCU CH340G Driver در گوگل فایل مورد نظر را بیابید.
نصب این درایور باعث می شود یک پورت COM در Device Manager شما اضافه گردد
یک لینک در زیر قرار داده خواهد شد.
مرجع‌ها
  1. https://sparks.gogo.co.nz/ch340.html
کامنت ها
هنوز کامنتی ارسال نشده است
sefidgar پاسخ پذیرفته شده
با سلام

برای حل این مشکل باید درایور های NodeMCU CH340G را در ویندوز یا لینوکس خود نصب کنید.

با جستجوی NodeMCU CH340G Driver در گوگل فایل مورد نظر را بیابید.
نصب این درایور باعث می شود یک پورت COM در Device Manager شما اضافه گردد
یک لینک در زیر قرار داده خواهد شد.

سلام
ممنون از پاسختون. درایور نصب کرده بودم همون اول و مشکلی رو حل نمیکنه. جالبه من یه بورد دیگه از کافه روبوت گرفتم و اون درست بود و باهاش کار هم کردم، اما اونم بعد از یه مدت اینجوری شد. ینی وقتی که وصل میکنم به سیستم، LED یه چشمک میزنه و بعدش دیگه هیچی. تو هیچ جا شناخته نمیشه! البته اینجور که من متوجه شدم این دومی به وای فای وصل میشه. چون من وقتی روشنش میکنم میبینم که یه دستگاه به دستگاه های متصل به مودم اضافه شده ولی خب گفتم سیستمم نمیشناستش. خیلی عجیبه!
کامنت ها
هنوز کامنتی ارسال نشده است
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است.
شما نیز اجازه ارسال پاسخ را ندارید