انجمن تخصصی رباتیک و الکترونیک

  1. hosseinb
  2. الکترونیک، رباتیک و کنترل
  3. شنبه, 05 می 2018
  4.  اشتراک از طریق ایمیل
سلام خسته نباشید.
من دوتا ماژول sim800l خریدم http://thecaferobot.com/store/sim800l-gprs-gsm-sms-microsim-module برای راه اندازیش از منبع تغذیه ( 4.2ولت 2 آمپر) استفاده کردم با سیم کارت های مختلف هم امتحان کردم اما تو شبکه رجیستر نشد. اما وقتی ولتاژ 6v می دم توشبکه با هر سیم کارتی رجیستر می شه. می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟ مگه حداکثر ولتاژ قابل تحمل ماژول 4.2v نیست؟
saeed پاسخ پذیرفته شده
سلام
ماژول در لحظه وصل شدن به شبکه ، 2 آمپر جریان احتیاج داره . اما منبع تغذیه شما یا به احتمال بیشتر قطعات استفاده شده بر روی برد توانایی رسوندن این جریان به sim800 رو با این سرعت ندارند (یعنی یکم دیر جریان بهش می رسه) . برای همین ماژول برای فراهم کردن جریان ، از ولتاژ کم می کند . با این کار سطح ولتاژ پایین اومده و بورد ریست می شود و این داستان مدام تکرار میشه . وقتی ولتاژو یکم بیشتر بدی ، با پایین اومدن سطح ولتاژ ، ماژول ریست نمیشه .
کامنت ها
سلام
ممنون از راهنمایی تون، من جریان منبع تغذیه رو روی 5A تنظیم کردم و 2 تا خازن 2200uF دو سر مثبت و منفی تغذیه گذاشتم ، اما باز هم حداقل 4.6v برای رجیستر شدن تو شبکه نیاز داشتن. ممکنه ماژول هام آسیب دیده باشن ؟ یا به نوع ماژول (sim800l یا sim800c ) مربوط می شه؟ باز هم ممنون
  1. hosseinb
  2. 3 ماه قبل
هنوز کامنتی ارسال نشده است
saeed پاسخ پذیرفته شده
نه بعیده آسیب دیده باشه . تغذیه رو مستقیم وصل کن به پین های sim800. احتمالا کار میکنه
کامنت ها
کار می کنه، اما برای فرستادن sms نیاز به 4.6v داره (با خازن). وقتی از lm2596 استفاده می کنم باید روی 4.8v تنطیم کنم
  1. hosseinb
  2. 3 ماه قبل
هنوز کامنتی ارسال نشده است
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این بحث پاسخی داده نشده است.
شما نیز اجازه ارسال پاسخ را ندارید