Easy IoT

مرتب سازی صعودی
View as توری فهرست

24 Items

per page
  1. کیت اینترنت اشیا

    ‎15,701,400 تومان As low as ‎11,568,000 تومان
مرتب سازی صعودی
View as توری فهرست

24 Items

per page

چرا ProMake؟

این روزها با گسترش یافتن اینترنت اشیاء و آشنا شدن عموم مردم وسایل هوشمند، ممکن است ایده‌های جذابی به ذهنتان برسد که می‌تواند برای بهبود زندگی و تسهیل امور روزمره شما و دیگران بسیار مفید باشد. اولین گام در راستای تحقق هر ایده، نمونه سازی مدارات الکترونیکی (یا در اصطلاح سخت افزار) مورد نیاز آن می‌باشد. ممکن است که شما یک برنامه‌نویس یا حتی فقط یک علاقه‌مند به حوزه اینترنت اشیاء باشید و دانش تخصصی در طراحی و اجرای مدارات الکترونیکی نداشته باشید!! اگر هم در الکترونیک سر رشته دارید، هزینه‌ها و دردسرهای طراحی وساخت مدار ممکن است شما را از ادامه تلاش برای تحقق ایده‌تان منصرف کند!!

لطفاً کمی صبر کنید و زود ناامید نشوید!!

لطفا در ادامه این مقاله با ما همراه شوید تا شما را با روش‌هایی برای کاهش هزینه‌ها و سرعت بخشیدن به نمونه‌سازی سخت افزار آشنا کنیم تا حتی با داشتن اطلاعات عمومی در مورد الکترونیک بتوانید سخت‌افزاری حرفه‌ای برای تحقق ایده‌های درخشان خود بسازید.

نمونه‌سازی ایده‌هایی که حاوی مدارات الکترونیکی هستند همواره زمان بر و هزینه بر می‌باشند. عموماً در طراحی مدارات اشتباهاتی رخ می‌دهد و یا نکات جدیدی مشاهده می‌شود که باعث تکرار فرایند طراحی و نمونه سازی PCB شده و زمان و هزینه زیادی را از شما تلف می‌کند. (این فرایند حتی برای حرفه‌ای‌ها هم بسیار طاقت فرسا و خسته کننده است)

روش اول: استفاده از Bread Board

طراحان تازه کار و بعضا حتی طراحان حرفه‌ای برای جلوگیری از این اتلاف زمان و اطمینان از عملیاتی بودن طرح خود، ابتدا به سراغ Bread Board ها می‌روند تا بتواند در هر لحظه طراحی مدار خود را اصلاح نمایند. اما با بزرگ‌تر شده مدارات و شلوغ شدن سیم کشی‌های بین اجزای مدار و Bread Board این روش نیز به کاری پیچیده و پردردسر تبدیل می‌شود. گاه در حین کار با خارج (یا حتی شل) شدن یک سیم از Bread Board و قطع شدن یک اتصال، یک یا چند اشکال کوچک و بزرگ نمایان می‌شود که عیب‌یابی و یافتن اتصال قطع (یا حتی شل شده) بخش زیادی از زمان و انرژی طراح و برنامه‌نویسان را تلف خواهد کرد.


از طرف دیگر برنامه‌نویسی برروی سخت افزاری که هنوز در مورد صحت عملکرد آن اطمینان کافی وجود ندارد، کاری دشوار است؛ راه اندازی چیپ‌ها و یافت علت اشکالات مشاهده شده، عمدتاً زمان زیادی را از شما خواهد گرفت تا معلوم شود مرتبط با سخت‌افزار است یا نرم‌افزار!

روش دوم: استفاده از HAT و Shield ها

برخی شرکت‌ها تلاش نموده اند که با طراحی Shield یا HAT هایی برای پلتفورم‌های معروف مثل Arduino و Raspberry با ارائه سخت افزار تست شده فرایند توسعه را کم هزینه و تسریع کنند. این ایده برای پروژه‌های کوچک بسیار موثر و کاربردی است اما در پروژه‌های بزرگتر مدارات در طبقات متعدد برروی هم قرار خواهند گرفت و اندازه بزرگی پیدا خواهند کرد که قرار گرفتن خروجی نهایی پروژه در جعبه و استفاده عملیاتی از آن را دشوار یا غیرممکن می کند.

نکته مهمتر در استفاده از این شیلدها یا هت‌ها سازگار نبودن آنها با یکدیگر به علت طراحی شدن آنها توسط شرکت‌های سازنده‌ی مختلف است! که گاه در استفاده همزمان از آنها شاهد بروز مشکلاتی هستیم که یافتن علت آنها (حتی برای حرفه‌ای‌ها نیز) دشوار و زمان‌بر است و گاها نیاز به ابزارهای گران قیمت(مثل اسیلوسکوپ) دارد.

گاه نیز پیش می‌آیند که در فرایند توسعه ایده خود به محدودیت‌های ریزپردازنده و پلتفورمی که با آن شروع به توسعه کرده بودید می‌رسید(مثلا ظرفیت حافظه آن اشباع می‌شود یا محدودیت پین‌های آن نیاز شما را تامین نمی‌کند) و نیاز به تغییر آن را احساس می‌کنید. در این شرایط می‌بایست کل پلتفورم قدیمی را به همراه شیلد و هت‌های گران قیمت آن کنار بگذارید و مجدد برای خرید پلتفورم جدید و کلیه هت‌ها وشیلدهای مورد نیاز هزینه گزافی بپردازید.

بهترین روش: استفاده از کیت‌های ماژولار ProMake

ما در گروه Easy IoT همواره در کوشش هستیم که با طراحی کیت‌های ماژولار و ماژول‌های پرکاربرد و متنوع تست‌شده و قابل‌اتکا کلیه مشکلات راهکارهای فوق را حل کنیم و بستری مناسب برای نمونه‌سازی سریع ایده‌های شما فراهم کنیم. در طراحی این مجموعه سعی شده سازگاری و انعطاف حداکثری در نظر گرفته شود تا با استفاده از محصولات ProMake سخت افزار مورد نیاز برای پروژه یا تحقق ایده‌ی شما با صرف کمترین زمان و هزینه و بدون نیاز به دانش و ابزارهای تخصصی الکترونیک محیا شود و بستری قابل اتکا و سهل برای فرایند توسعه نرم افزار فراهم گردد.

کیت‌ها و ماژول‌های پرومیک:

  • با طراحی ماژولار، انعطاف حداکثری و قدرت انتخاب و تغییر به فراخور نیاز را برای شما فراهم می‌کنند.
  • از پلتفورم ‌های معروف Arduino ، Raspberry و ESP32 پشتیبانی می‌کنند و شما را در هر تغییری همراهی می‌کنند.
  • با حذف نیاز به لحیم‌کاری و سیم‌کشی و ابزاری‌هایی مثل اسیلوسکوپ به شما در شروع کار سرعت می‌بخشند.
  • با حداقل نمودن امکان اشتباه در ساخت سخت افزار ، احتمال خرابی و سوختن المان‌ها و یا عدم عملکرد صحیح آنها را به صفر می‌رسانند.
  • با استفاده از تغذیه به صورت USB Type-C امکان استفاده از پاور بانک، شارژر موبایل و شارژر فندکی را به عنوان منبع تغذیه فراهم می کنند، که باعث سهولت استفاده در محیط‌های مختلف می‌شود.
  • یک سخت افزار قابل قبول را در ابعادی کوچک در اختیار شما قرار می‌دهند تا در فضاهای محدود کاربردهای اینترنت اشیاء بتوانید از آن استفاده کنید.
  • با ارائه سخت افزار 100 در صد تست شده و سازگار؛ بستری برای توسعه نرم افزار را با داشتن حداقل دانش الکترونیک (حتی برای دانش آموزان نیز ) فراهم می‌کنند.
  • دارای مستندات کامل و کدهای نمونه در وب گاه شرکت سازنده ( easy-iot.io) می‌باشند، که شروع پروژه‌ و فرایند توسعه را بدون چالش و پرشتاب می کنند.
  • توسط شرکت دانش بنیان ایرانی طراحی و تولید شده و دارای گارانتی و خدمات پس از فروش می باشد.
  • امکان قرار گیری در طیف گسترده‌ای از جعبه‌های موجود در بازار را دارند تا استفاده عملی از آنها در محیط‌های واقعی ممکن شود.

محصولات پرومیک برای چه کسانی مناسب است؟

این محصول می‌تواند توسط دایره وسیعی از مخاطبین مورد استفاده قرار گیرد که به تعدادی از آنها در ادامه اشاره می‌کنیم.

  • کلیه علاقه‌مندان به یادگیری برنامه‌نویسی و الکترونیک در حوزه اینترنت اشیاء و رباتیک از دانش آموزان تا دانشجویان و افراد حرفه ای.
  • افرادی که ایده‌های جذابی در حوزه هوشمندسازی و اینترنت اشیاء دارند و می‌خواهند آنها را (با کمترین دردسر) در دنیای واقعی عملیاتی کنند.
  • افرادی که قصد اجرای پروژه‌های هوشمند‌سازی خانه، گلخانه، کارخانه و … را دارند، اما محصول آماده‌ای برای کل یا بخشی از پروژه‌ی خود نیافته اند.
  • کلیه علاقه‌مندان به ایده‌ی “خودت انجامش بده(DIY)” که قصد ساخت وسیله ای در حوزه هوشمندسازی را دارند.
  • موسسات آموزشی آزاد، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش بنیان